S. Zubrești

str. Ștefan cel Mare 2

Primăria Zubrești organizează sesiunea de informare cu tematica ,, Stop Violența”

Primăria Zubrești organizează sesiunea de informare cu tematica ,, Stop Violența”

26 September 2018

Primăria Zubrești organizează sesiunea de informare cu tematica ,, Stop Violența”

Anunț

Dumincă, 30 septembrie, 2018, ora 11 00 , în incinta Primăriei Zubrești  se va desfășura  sesiunea de informare cu tematica  ,, Stop Violența”.

 La eveniment sunt așteptate toate doamnele și domnișoarele care doresc să cunoască mai multe despre fenomenul violenței în familie  cît și despre mecanisme de prevenire și protecție  a victimelor violenței.

Seminarul este organizat în cadrul proiectului  „Îmi pasă și decid ”, finanțat  de către European Endowment For Democracy și implimentat de Academemia de Inovare și Schimbare prin Educație.

Doritoarele de a participa la eveniment  se pot încrie la numărul de telefon 060 662 227.

Vă așteptăm cu drag,

Primara Satului M. Manoli

 

 

Разместить на

Другие объявления

27 March 2018

Audiența cetățenilor de către consilierul raional Nicolaev Ion

Stimați consăteni! Vă informăm că la data de 28 martie 2018, ora 10:00, în incinta sediului Primăriei Zubrești se va desfășura audiența cetățenilor de către consilierul raional Nicolaev Ion . Sunta așteptați toți doritorii. Informații suplimentare la numărul de telefon - 023779238

29 June 2018

ANUNȚ

   Conform informației primite de la Secția Situații Excepționale a raionului Strășeni, pe parcursul anului curent în Republică au fost înregistrate 33 cazuri de înec în diferite bazine acvatice, inclusiv 7 cazuri în care au decedat copii, comparativ cu 24 cazuri înecuri, inclusiv4 copii în anul 201