S. Zubrești

str. Ștefan cel Mare 2

APL contribuie la amenajararea terenului de joacă pentru copii

APL contribuie la amenajararea terenului de joacă pentru copii

28 September 2018

APL contribuie la amenajararea terenului de joacă pentru copii

     Stimați cetățeni, după cum cunoașteți, Primăria Zubrești intenționează să amenajeze un teren de joacă pentru copii pe stadionul din centrul satului.

    Anterior Administrația Publică Locală, a elaborat un proiect de amenajare a zonei de odihnă pe stadionul din centrul localității, care nu a trecut a II-a etapă dat fiind faptul că nu a putut fi adunată contribuția localității, aceasta fiind obligatorie pentru a trece in etapa finală a proiectului.

    În acest context APL își propune să amenajeze cu forțele proprii un teren de joacă pentru copii. Prin Decizia Consiliului Local din 06.09.2018 au fost alocați 20.000 lei în acest scop.

    Astfel venim cu îndemnul și rugămintea către Dvs, de a  dona pentru amenajarea terenului de joacă. Doritorii de a contribui la realizarea ideii de proiect, sunt îndemnați să se adreseze la primărie sau pot depune bani pe contul deschis.

    Conform deciziei Consiliului Local a fost deschis un cont unde puteți dona bani pentru implimentarea acestui proiect - COD IBAN MD18TRPDAU144114B05484AA. 

     Aducem sincere mulțumiri cetățenilor care au donat deja pentru amenajarea terenului de joacă:

  • Șincarenco Liubov

  • Garștea Nadejda

  • Micleușanu Vasile

  • Golenco Alexandra

  • Sîrghi Victoria

  • Două persoane (au dorit să rămână anonime), care au donat 50 de euro și 2000 lei

Distribuie mai departe

Alte Noutăți