S. Zubrești

str. Ștefan cel Mare 2

UE// La Zubrești s-a desfășurat Forumul cetățenesc.

UE// La Zubrești s-a desfășurat Forumul cetățenesc.

12 March 2021

UE// La Zubrești s-a desfășurat Forumul cetățenesc.

 
La data de 10 martie 2021 în incinta Casei de cultură mai mulți locuitori din satul Zubrești au participat la Forumul cetățenesc.
În cadrul Forumului, au fost discutate subiecte ce țin de calitatea apei în fântâni si impactul asupra sănătății oamenilor, despre rolul implicării personale în soluționarea problemelor locale, s-a aprobat regulamentul de activitate a comitetului cetățenesc și alte subiecte.
La forum au participat lideri de mahala, consilieri locali, cadre didactice, tineri și alți locuitori ai satului Zubrești.
Forumul cetățenesc a fost organizat de către Asociația Băștinașilor „Zubrea”, în cadrul proiectului ”Cetățean informat - cetățean responsabil” finanțat în cadrul Programului de granturi locale „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova”, finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). În Regiunea de Dezvoltare Centru, partenerii de implementare a proiectului sunt Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă AGER și AO „HABITAT”.
European Union in the Republic of Moldova
GIZ Moldova
Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă - AGER
AO ADR "Habitat"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Distribuie mai departe

Alte Noutăți